Vakantiehuis zoeken:
Zoek een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Beschikbaarheid:

Huurprijs per week:

Naam huis of plaats:


Verhuur van uw vakantiewoning

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Eigenlijk bemiddelen we tussen u en de huurder. Zodra een aanvraag binnen komt, overleggen we nog even met u of de woning nog vrij is. Zo ja dan geven we dat door aan de a.s. huurder. Pas na betaling van het 1e deel van 50 % (binnen 5 werkdagen) is de reservering/boeking definitief.

Zo'n 8 weken voor de aankomst op uw vakantiehuis, sturen we de 2e rekening bestaande uit 50% huur, borg, schoonmaakkosten en eventueel een bijdrage voor het te huren linnengoed.

Na betaling daarvan, ontvangt de huurder de adresgegevens en een routebeschrijving.

U ontvangt van ons een factuur met daarop het huurbedrag min onze commissie. Daarnaast ontvangt u het bedrag voor de schoonmaak en eventueel het bedrag voor het linnengoed. Dat maken we dan meteen naar u over zodat u ruim voor de verhuurperiode uw geld op de bank hebt.

Na afloop van de verhuurperiode zoeken we contact met u om te vragen of de borg geretourneerd kan worden, zo ja dan boeken we de borg retour huurder.

Wat doen wij nog meer?

Alle marketing activiteiten zoals mailen, adverteren, persberichten.

Alle klantencontacten van de eerste vragen tot en met het mailtje dat de borg is teruggestort en uiteraard de vraag of de vakantie naar wens is verlopen.

Geen exclusiviteit!

Dat wil zeggen dat u, als u dat wenst, ook gewoon door kunt gaan met uw eigen verhuurinspanningen. Alleen over de weken dat er via ons wordt verhuurd, betaalt u een percentage commissie. Het is natuurlijk dan wel essentieel om elkaar goed op de hoogte te houden van de beschikbaarheid en de boekingen.

Wat doen wij niet?

De schoonmaak van het huis, het vervangen van het beddegoed/linnengoed en de sleuteloverdracht moet u zelf regelen. Vaak is er in de buurt wel iemand die (tegen betaling) dat wel voor u wil doen. Maar er zijn ook Nederlanders die een organisatie hebben opgestart die aan sleutelbeheer doen, schoonmaak, onderhoud, bouwbegeleiding etc.

Wij kunnen u met hen in contact brengen als u dit wilt. Onderstaand hun gegevens.

Service Total France, Pauline en Mirjam. www.servicetotalfrance.eu, info@servicetotalfrance.eu. Telefoon 0033 494 84 6757. Omgeving Lorgues

En aan de kust: Immo Bastion d'Azurwww.immobastiondazur.com. Telefoon 0033 494 810132

Omgeving Brignoles, Ren Leyds. www.provencepropertyservices.fr . Telefoon 0033494 86 35 61 of 0033 6 28 90 76 25

In welk gebied zijn wij actief?

Wij richten ons op de Provence-Côte d'Azur, met een nadruk op de VAR.

Wie zijn wij?

Jaap en Marjolein Verburg

We wonen deels in Woerden en in Le Val (VAR) waar we een huis met gastenverblijf hebben. Via gesprekken met kennissen wilden we het wel eens een jaar proberen om ons gastenverblijf te verhuren want och die kinderen komen niet altijd hun vakantie bij ons vieren. Zij willen meer zien dan de Provence Côte d'Azur en daar hebben ze gelijk in!

En, als je voor jezelf alles moet regelen dan kun je het ook voor anderen doen. Zo gezegd, zo gedaan. In 2008 zijn we voorzichtig begonnen met onze website www.alsgodinzuidfrankrijk.nl.

Elk jaar bouwen we het meer uit, vorig jaar is er een zoekmachine gekomen zodat potentiële huurders wat gemakkelijker een keus kunnen maken uit ons aanbod. Dit seizoen kan er ook geselecteerd worden op de gewenste vakantieweken.

En, we zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe huizen, er moet wat te kiezen zijn voor onze klanten.

En, wij zijn enthousiast !

Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, onze computer staat altijd aan en ook voor het slapen gaan checken we onze mail en beantwoorden de vragen. Want juist 's avonds en in het weekend komen de (aan)vragen binnen. En als je een vraag gestuurd hebt, wil je ook snel antwoord.

Dat is ook onze kracht!

voorwaarden | volg ons op facebook