Vakantiehuis zoeken:
Zoek een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Beschikbaarheid:

Huurprijs per week:

Naam huis of plaats:


Aanbevolen Makelaars:

Bastion d'Azur, in de persoon van Joost Schwartz.

Joost Schwartz woont en werkt al lange tijd in Frankrijk en is makelaar gespecialiseerd in huizen aan de Côte d'Azur. Wij kennen hem als een vriendelijke, eerlijke en klantgerichte makelaar en kunnen hem dus van harte aanbevelen!

Daarnaast is Immo Bastion d'Azur actief als bouwbegeleider en beheerder (inclusief onderhoud) van vele woningen aan de Côte d'Azur.

Immo Bastiond' Azur.com

Telefoon van hun kantoor in St. Maxime: 0033 494 810132

NEW-HOME, in persoon van Astrid Segaar

Astrid Segaar kennen we vanuit Alphen a/d Rijn (Nederland) waar zij verantwoordelijk was voor de vestiging van ERA De Koning Makelaardij. Zij heeft in 2010 haar droom waar gemaakt door naar Zuid Frankrijk te vertrekken. Inmiddels heeft zij haar 'Carte Professionnelle' waardoor ze ook in Frankrijk gekwalificeerd is als Makelaar o.g. Haar vestiging van new-home is werkzaam aan de Côte d'Azur in de regio tussen St. Tropez en Cannes. We kennen haar als een enthousiaste, vriendelijke en gedreven makelaar die het beste met u voor heeft. 

New Home.fr  telefoon 00336 69 27 29 08

Aanbevolen voor het beheer, controle en onderhoud van uw huis

René Leyds, omgeving Brignoles

www.provencepropertyservices.fr

0033 494 86 35 61 of 0033 6 2890 76 25

Wij kennen René Leyds als een aimabele persoon die punctueel toeziet op hetgeen waar zijn hulp bij ingeroepen is. Hij is een Nederlander die vloeiend Frans spreekt en goed thuis is in de Franse regelgeving.

voorwaarden | volg ons op facebook