Vakantiehuis zoeken:
Zoek een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk





Beschikbaarheid:

Huurprijs per week:

Naam huis of plaats:


Recepten Nieuwsbrief 6

Tartaar van Tomaten met ...

Neem ca. 2 stevige rijpe tomaten per persoon en snij die in kleine stukjes. Doe alles in een fijnmazig vergiet om uit te lekken. Voeg zout, peper een fijn gesneden ui en een uitgeperste teen knoflook er bij. Roer goed om en zet een uurtje koud.

De basis is nu klaar.

Doe de tomatentartaar in een ring ( even aandrukken) op het bord of maak er een plat geheel van. Drappeer wat (veld)sla eromheen.

Op het rondje tomaten komt nu bijvoorbeeld tonijn, geitenkaas in olijfolie met Provencaalse kruiden of een fijn gesneden gekookt ei of wat ham, bacon of ...

Afhankelijk van wat er op de tomatentartaar komt, maar in de meeste gevallen is een dressing van olijfolie en balsamico het lekkerst.

Garneer het geheel met olijven of wat uzelf erg lekker vindt.

 

 

 

 

Bon appetit!

voorwaarden | volg ons op facebook