Vakantiehuis zoeken:
Zoek een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Beschikbaarheid:

Huurprijs per week:

Naam huis of plaats:


web
counter


Leven  Als een God in Zuid-Frankrijk,
dat willen we toch allemaal?

NIEUWSBRIEF
Nummer 2, maart 2014

Huizen komen huizen gaan, onze website blijft bestaan …
Eigenaren verkopen hun huis of willen niet meer verhuren of na enige jaren toch weer wel. Of wij willen dat niet meer. Nieuwe huiseigenaren melden zich aan en er blijven gelukkig ook veel ouwe getrouwen.
De markt blijft in beweging en dat maakt het runnen van onze site ook extra leuk.Volg ons ook eens op Facebook of wordt vriend.
Graag nodigen we u uit om de site weer eens te bezoeken om te genieten van al dat moois dat de Provence Côte d'Azur ons te bieden heeft. Heeft u uw vakantie nog niet geboekt, kijk dan eens naar het vernieuwde aanbod.

Jaap en Marjolein Verburg

De golfbaan van L'Esterel


Mooie golfbanen in de Provence Côte d'Azur
Steeds meer vakantiegangers willen actief zijn in hun vakantie, golfen heeft daarin een steeds belangrijker plaats. U kunt op onze site via het keuzemenu 'golfbaan' aanklikken om te zien of er een baan in de buurt van uw vakantiehuis is. Zowel in het departement Var, 83 als in de Alpes-Maritimes, 06 zijn vele mooie golfbanen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet: De mooiste golfbanen in de VAR, en in Alpes-Maritimes.

 

Het strand in les issambres

Stranden aan de Côte d'Azur

Langs de kust van de Provence Côte d’Azur vindt u vele weidse stranden, Plages. Met fijn wit zand of een keienstrand, maar u vindt er ook de fraaie grote en kleinere baaien.Voor de kust liggen diverse eilanden die u kunt bezoeken met een veerboot vanaf o.a. Marseille, Toulon en Sainte-Maxime. Wilt u misschien ook weten waar u naakt kunt zonnen of uw hond kunt meenemen, lees dan ook Stranden in de Provence-Côte d'Azur.

 


Groene asperges met veldsla, gedroogde tomaatjes, rauwe ham en groene pesto dressing

Een roseetje erbij want
Un jour sans vin est comme un jour sans soleil, een dag zonder wijn is als een dag zonder zon.

 


Drukte op de Route du Soleil
Met name de weekenden (vrijdag tot zondag) van juli en augustus zijn druk tot zeer druk (zwarte zaterdagen 2 en 9 augustus, zowel Noord als Zuid), Ook de maanden april, mei en juni kennen enkele zeer drukke weekenden. Stem uw reis daarop af als u daartoe in de gelegenheid bent. Kijk ter voorbereiding altijd op de site van de ANWB 

 

 

Le Train des Merveilles van Nice naar Tende

Een treintje ging uit rijden …

Een goed idee om tijdens uw vakantie eens een dagje de trein te pakken en de wereld aan u voorbij te laten gaan. Of om voorafgaand of na afloop er nog een dagje of wat aan vast te plakken. Er zijn 2 (toeristische) treinroutes. Van Nice naar Digne-les-Bains v.v., Le Train des Pignes en van Nice naar Tende v.v. en eventueel verder naar Cuneo in Italië, Le Train des Merveilles. Zie ...


In een volgende Nieuwsbrief:
In ieder geval een nieuw recept en verder te bezichtigen speciale tuinen en (onder) watersporten. Heeft u suggesties, opmerkingen en aanvullingen, foto's of filmpjes, mail ons. Wij zijn er blij mee!


 

voorwaarden | volg ons op facebook